Training inspirerend leiderschap 2.0 in de accountancy

AANLEIDING
De wereld verandert sterk en in rap tempo. De economische perspectieven, automatisering, de rol van de accountant en maatschappelijke betekenis van het vakgebied: never a dull moment. Daarnaast spelen enerzijds demografische factoren als vergrijzing een rol en zijn veel kantoren op zoek naar nieuwe collega's die niet altijd even makkelijk te vinden zijn. Logisch dat leidinggevenden zich regelmatig afvragen hoe ze dit scala aan veranderingen het beste kunnen managen. Het is belangrijk om het hele kantoor te betrekken bij deze ontwikkeling. Maar hoe doe ik dat?

OPZET
De training "Inspirerend Leiderschap 2.0 in de Accountancy: van vinken naar vonken" neemt de partner / manager gedurende vier maanden mee in een verandertraject. De deelnemer leert sturing te geven aan zijn / haar eigen leiderschap, van hieruit een visie te ontwikkelen en deze over te dragen aan zijn / haar collega's. De training is ontwikkeld in nauwe samenwerking met enkele partners van accountantskantoren. Doordat de training een open inschrijving kent vindt intervisie plaats met collega's. Hierdoor helpt men elkaar naar een hoger niveau.

Veel aandacht gaat uit naar het unieke programma Wendkracht®. Dit wetenschappelijk ontwikkeld trainingsprogramma, dat al met veel succes wordt ingezet (oa) bij KLM, zorgt ervoor dat de eigen wendbaarheid ontwikkeld wordt. Hierdoor schakel je makkelijker op basis van een turbulente omgeving. In de training wordt veel aandacht besteed aan hoe je dit verder in jouw kantoor kan implementeren. Hierdoor word jij wendbaarder, en daardoor je hele kantoor waardoor je makkelijker leert (je 'leert leren'), beter samenwerkt (in plaats van zelf aan de touwtjes te hoeven trekken) en de klant optimaal bedient.

Brochure downloaden Aanmelden