Inspirerend leiderschap

De training Inspirerend Leiderschap stelt je in staat om de basisbeginselen van het leidinggeven uit te voeren. Je leert samen met collega's van een ander bedrijf hoe je effectief kan observeren, feedback geven, coachen, time management, kc/kc (kort complimenteren / kort corrigeren), functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en verwachtingen te managen. De training is bedoeld voor beginnend leidinggevenden die tot twee jaar geleden begonnen zijn of leidinggevenden die niet eerder een training op leiderschapsgebied gevolgd hebben.

Meer informatie


Inspirerend management

Veel organisaties staan voor grote uitdagingen. Waar vroeger de veranderingen nog enigszins behapbaar waren, zijn ze nu zo divers en tegelijkertijd, dat je meer dan flexibel moet zijn. Het vraagt om wendbaarheid! Maar een organisatie is net zo wendbaar, als de mensen die er werken. En de medewerkers ontwikkelen zich in hetzelfde tempo als hun leidinggevende. Dit vraagt om ander leiderschap.

Hoe benut je nu het volledige potentieel van je collega's? Hoe stimuleer je nu op positieve wijze dat mensen hun verantwoordelijkheid nemen? Hoe geef jij, als leidinggevende, invulling aan jouw leiderschap hierin? Hoe wendbaar ben jij eigenlijk? En wat kan jij doen om dat te ontwikkelen?

Meer informatie


Relatiegericht verkopen

Als mens wil je graag aardig gevonden worden. Dit helpt je om een goede band op te bouwen. Soms werkt het ook belemmerend. Je durft niet zo goed om een handtekening te vragen, bent in netwerkborrels net iets te bescheiden en koude acquisitie is ook niet echt je ding. De training Relatiegericht Verkopen traint je op al deze gebieden. Deze verkooptraining is gericht op het optimaliseren van langdurige verkoop. Dus geen korte termijn succes, maar echt borging van winstgevendheid door vanuit oprechte interesse in de klant aansluiting te vinden en alles te verkopen wat deze klant (wel) nodig heeft. Kortom, je leert om in contact te komen en te blijven.

De verkooptraining is gericht op het optimaliseren van langdurige verkoop. Dus geen korte termijn succes, maar echt borging van winstgevendheid door vanuit oprechte interesse in de klant aansluiting te vinden en alles te verkopen wat deze klant (wel) nodig heeft.

Meer informatie


Coachend leiderschap

De training Coachend Leiderschap gaat in op deze vragen en leert je de basisbeginselen van een coach aan. De training is zeer praktisch van opzet en is bedoeld voor alle leidinggevenden die zich een meer coachende stijl willen aanmeten of waarbij hun vaardigheden weer geactiveerd moeten worden.

Meer informatie


Motivatietraining / teambuilding

Werken aan Effectiviteit bereik je vooral door te werken aan teambuilding en motivatie. Zo krijg je een leuke EN leerzame dag! In onze motivatietraining combineren we een outdoor event met een indoor teamtraining. Enthousiasme, samenwerking en communicatie. Letterlijk en figuurlijk op elkaar kunnen bouwen. Neem met jouw team deel aan ons motivatieprogramma. En voel de teamspirit vloeien op de werkvloer.

Lees meer


Communicatie met ouders

De training Communicatie met ouders is bedoeld voor leidsters bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of leerkrachten van een basisschool. Je leert, samen met andere leidsters en/of leerkrachten om pro aktief te handelen en het visitekaartje van je bedrijf te zijn, te reflecteren op je eigen gedrag: "Welke situatie vind ik lastig?", word je bewust van je eigen referentiekader (filters) en betekenis hiervan op je persoonlijke communicatie, objectief te observeren en 'waardeoordeelvrij' waar te nemen, om te gaan met weerstand en "Nee" te zeggen met behoud van de relatie."

Meer informatie


Training Inspirerend leiderschap 2.0 in de accountancy "Van Vinken naar Vonken"

De wereld van de Accountancy is een sterk veranderende omgeving. Op zowel interne als externe vlakken wordt acuut aandacht vereist (regelgeving, veranderende klantwens, maatschappelijke rol, krapte op arbeidsmarkt, enz.). Elk kantoor weet dat stilstaan geen optie is. Maar wat dan wel? En wat betekent dit voor mij als leidinggevende? Hoe maak ik optimaal gebruik van de kennis en kunde van mijn collega's?

Meer informatie