Over ons

Specialistisch trainingsbureau

Werken aan Effectiviteit is een specialistisch trainingsbureau. Wij werken met een kleine harde kern van persoonlijke en hoog opgeleide trainers en coaches. Je bent bij ons geen nummer. Wij weten wie je bent en wat je wilt bereiken met ons traject.

Wij bieden resultaatgerichte trainingen op het gebied van instelling en gedrag. Wij geloven sterk in persoonlijk leiderschap waardoor het begrip eigenaarschap een belangrijk onderdeel van de trainingen is.

Wil je meer te weten komen over Werken aan Effectiviteit. Maak dan eens een vrijblijvende afspraak.
Training overzicht

Werken aan Effectiviteit

Werken aan Effectiviteit is opgericht door Michaël van Leijen. Michaël (1974) is als rasechte Westfries opgegroeid in Langedijk waar hard werken en normaal doen de norm was. Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de HEAO te Alkmaar is Michaël bij de Rabobank gaan werken in veel commerciële en leidinggevende functies.

2012 Was een 'kanteljaar' voor hem. Bij zijn vader (die heel bepalend is geweest voor hem) werd een ernstige ziekte geconstateerd. Hij besloot zijn baan op te zeggen en alle zekerheden die daarbij hoorden en zijn grote passie te volgen: het helpen van mensen om zichzelf beter te maken. Michaël gelooft er in dat iedereen zichzelf altijd kan verbeteren en ontwikkelen. Als je je eigen mindset weet te veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Referenties

Over Michaël

In 2012 is Michaël afgestudeerd aan de Universiteit met zijn onderzoek: "De invloed van leiderschap op motivatie en medewerkertevredenheid". Daarnaast is hij Professioneel en Erkend coach. Inmiddels geeft hij trainingen, lezingen en workshops in het bedrijfsleven en coacht mensen met hun persoonlijke leervraag.

Michaël is vader van de twee mooiste dochters van de hele wereld: Elise en Julia. Zijn hobby's zijn tennis, voetbal, psychologie en cabaret. Hij is lid van de Rotary Heerhugowaard-Langedijk, director consultant bij BNI (Business Network International) en verbonden als coach van het Talententraject Scheidsrechters van de KNVB. Daarnaast zet hij zich via Stichting De Waaier belangeloos in voor het verenigingsleven.

Nieuwsbrieven