Lezingen

Werken aan Effectiviteit geeft ook veel lezingen voor (oa) service clubs, winkeliersverenigingen of bedrijvenkringen. Ook een inspiratiesessie voor uw DT of MT verzorgen wij graag. Op interactieve, boeiende en humoristische wijze wordt u een spiegel voorgehouden en krijgt u praktische tips die u direct de volgende dag in uw bedrijf kunt implementeren. Mogelijke onderwerpen:
  • » De invloed van leiderschap op motivatie: What makes Sammy run?
  • » Coachen voor dummy's
  • » Stop met veranderen, word wendbaar!
  • » Mind-set-match: verander je mindset en word succesvol!

Meer informatie


Verbeterkansen; coachen, motiveren en doorpakken in arbeidsrechterlijk perspectief!

Op donderdag 21 januari 2016 van 15.30 tot 18.00 uur organiseren Rensen Advocaten en Van Leijen Training en Coaching een (gratis) seminar voor klanten en relaties.

Sinds 1 juli 2015 geldt de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Beatrijs Dijkstra en Esther Den Haan-van Wijk van Rensen Advocaten zullen de actuele ontwikkelingen en de eerste rechtspraak op basis van de WWZ belichten. Wat houdt de nieuw in de wet toegevoegde scholingsplicht voor werkgevers in? Wat moet je communiceren aan verwachtingen en wanneer moeten verbeterkansen worden geboden? Wanneer kun je iemand ontslaan wegens disfunctioneren? En kunnen de coaching- en scholingsinspanningen van een werkgever leiden tot een lagere transitievergoeding?

Daarna neemt Michaël van Leijen ons mee in de wereld van het leiderschap. Op interactieve en vooral praktische wijze wordt stil gestaan bij de begrippen leiderschap, motivatie en het in beweging krijgen van jezelf en anderen. Je krijgt antwoord op de vragen: Wat is coachen en hoe doe ik dat? Hoe pak ik nu door met behoud van relatie? Wat kan ik doen ter voorkoming van een conflict?

Dit seminar is interessant voor HR-professionals, managers en leidinggevenden.

De bijeenkomst zal een interactief karakter hebben. Na afloop sluiten wij af met een borrel en kunnen onderling ervaringen worden uitgewisseld.

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. Deze vindt plaats in de Kapel van Rensen Advocaten aan de Nassaulaan 30 te Alkmaar, waar vanaf 15.30 uur thee en koffie klaar staan. U kunt achter het kantoor parkeren. De ruimte is echter beperkt. Vanaf de Singelgarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar het kantoor.

Aanmelden