Teamproblemen oplossen

Zijn er problemen binnen uw organisatie? Blokkades, conflicten, opstand, irritatie, slechte samenwerking, ziekteverzuim of veel geklaag? van Leijen Training & Coaching behandelt met de betreffende afdeling de teamproblemen. Wij zijn dé probleemoplossers voor teams die niet lekker functioneren. Michael van Leijen doorziet waar de pijnpunten zich begeven. Wij bieden conflictoplossende interventies waarbij we de vertrouwensbasis scheppen om openlijk knelpunten te bespreken, en samen de oplossing vinden.

Wij houden teams de spiegel voor, en confronteren ze met situaties die uitgesproken moeten worden. Veelal merken wij dat de slechte teamcommunicatie heel veel ruis heeft opgeleverd. Kleine problemen worden uitvergroot of opgekropt zonder aanspreekgedrag. En er wordt teveel taakgericht gewerkt en te weinig rekening gehouden met de menselijke factoren.

Teams in beweging zetten

Ons uitgangspunt is om teams weer in beweging te zetten. Het kan voorkomen dat sommige medewerkers bewust de sfeer verpesten. Wij zullen met ze praten om ze weer op de rails te krijgen met een goede motivatie. De bewustwording van deze negatieve arbeidsmoraal zorgt er meestal voor dat een medewerker aanhaakt of uit eigen overtuiging een carrièreswitch maakt waar de passie en het plezier weer herpakt kunnen worden.

Vraag stellen