Motivatietraining voor juiste mindset

Wij werken ongemerkt tijdens de motivatietraining aan het verbeteren van de mindset. Het personeel is geen robot. Motivatie kunt je niet afkopen met een mooi salaris alleen. Een positieve mindset kun je ook niet trainen of opleggen aan de hand van een theoretisch model. De juiste mindset creëren we door het de mensen op natuurlijke wijze via opdrachten te laten voelen, te laten beleven. Deze pragmatische aanpak zorgt voor veel sterkere mindset signalen. En een goede basis om toe te passen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Passie & positiviteit

Veel afdelingen hebben te maken met een te hoge dosis negativisme. Het is lastig om de juiste motivatie op te brengen op een afdeling vol klagers en gebrek aan waardering. Het zelfvertrouwen wordt gekrenkt. Het werk en het leven is veel mooier met een gezonde dosis optimisme. Dit betekent niet dat je alles fantastisch moet vinden en collega’s niet kunt aanspreken op gedrag. Het gaat om de juiste mindset waarmee je ook je collega’s weer meekrijgt om met jou gemotiveerd aan de slag te gaan.

Mindset switch naar de WIJ vorm

De vergelijking naar een voetbalelftal is voor velen herkenbaar. De druk gebarende coach, de egoïstische spits, de twijfelende back, de vrolijke Frans, en de klagende rechtsbuiten die nooit goede ballen krijgt. Als er ergens veel aandacht wordt besteed aan teamspirit en samenwerking dan is het wel in teamsporten.
  • » tactische teamsystemen
  • » afspraken
  • » het benutten van ieders sterke punten
  • » het herkennen van de comfortzones
  • » de teamspirit na een doelpunt
  • » saamhorigheid en plezier na afloop
  • » synergie bereiken door samenwerking met de participanten

Wij vertalen dit teamelementen tijdens de motivatietraining naar initiatieven voor op de zaak.